எனது 24 நூல்கள்

எனது 24 நூல்கள்
எனது இருபத்து நான்கு நூல்கள்

Wednesday, November 29, 2017

MOONG DHAL MASIYAL ( FOR GHEE RICE. )

MOONG DHAL MASIYAL ( FOR GHEE RICE.)


NEEDED:- MOONG DHAL - HALF CUP, JEERA = 1 TSP, RED CHILLI - 1, GARLIC - 2 PODS, TUMERIC PWDR - 1/4 TSP, CURRY LEAVES -  2 ARK, SALT - 1/3 TSP. GHEE - 2 TSP.

METHOD :- WASH AND KEEP THE MOONG DHAL IN A PRESSURE COOKER. ADD 1 CUP OF WATER. COOK FOR ONE WHISTLE. AFTER COOLING  OPEN THE LID AND KEEP IT IN FLAME. ADD TUMERIC PWDR, JEERA, AND POUNDED GARLIC, SALT. SMASH WELL . SEASON IT WITH JEERA, HALVED RED CHILLI AND CURRY LEAVES IN GHEE.

SERVE HOT WITH GHEE RICE, AHCAR AND PEPPER PAPPADS.

1 comment:

  1. வலைப்பதிவர் ஒற்றுமை ஓங்கட்டும்.!
    என்றும் நம்முள் வலிமை பெருகட்டும் !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...